Vyhlásenie o ochrane osobných údajov (CA)

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov (CA)

Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov bolo naposledy zmenené 28. november 2023, naposledy skontrolované 28. november 2023 a platí pre občanov a osoby s trvalým pobytom v Kanade.

V tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov vysvetľujeme, čo robíme s údajmi, ktoré o vás získame prostredníctvom https://www.nolimeo.com. Odporúčame vám, aby ste si toto vyhlásenie pozorne prečítali. Pri spracovaní dodržiavame požiadavky právnych predpisov o ochrane osobných údajov. To okrem iného znamená, že:

  • jasne uvádzame účely, na ktoré spracúvame osobné údaje. Robíme to prostredníctvom tohto vyhlásenia o ochrane osobných údajov;
  • naším cieľom je obmedziť náš zber osobných údajov iba na tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na legitímne účely;
  • najskôr požadujeme váš výslovný súhlas so spracovaním vašich osobných údajov v prípadoch, ktoré vyžadujú váš súhlas;
  • prijímame primerané bezpečnostné opatrenia na ochranu vašich osobných údajov a požadujeme to aj od strán, ktoré spracúvajú osobné údaje v našom mene;
  • rešpektujeme vaše právo na prístup k vašim osobným údajom alebo na ich opravu alebo vymazanie na vašu žiadosť.

Ak máte otázky alebo chcete presne vedieť, aké údaje o vás uchovávame, kontaktujte nás.

1. Účel a kategórie údajov

Osobné údaje môžeme zhromažďovať alebo prijímať na množstvo účelov spojených s našimi obchodnými operáciami, ktoré môžu zahŕňať nasledujúce: (kliknutím rozbalíte)

2. Postupy zverejňovania

Osobné údaje zverejňujeme, ak nás zákon alebo súdny príkaz vyžaduje v reakcii na orgán činný v trestnom konaní v rozsahu povolenom inými ustanoveniami zákona, poskytnúť informácie alebo na účely vyšetrovania záležitosti súvisiacej s verejnou bezpečnosťou.

Ak sa naša webová stránka alebo organizácia prevezme, predá alebo sa podieľa na fúzii alebo akvizícii, vaše údaje môžu byť zverejnené našim poradcom a prípadným kupujúcim a budú odovzdané novým vlastníkom.

3. Ako reagujeme na signály Nesledovať a Globálnu kontrolu súkromia

Náš web reaguje na pole požiadaviek hlavičky Do Not Track (DNT) a podporuje ho. Ak vo svojom prehliadači zapnete DNT, tieto predvoľby nám budú oznámené v hlavičke žiadosti HTTP a nebudeme sledovať vaše správanie pri prehliadaní.

4. Cookies

Náš web používa cookies. Viac informácií o súboroch cookie nájdete v našich zásadách používania súborov cookie na našej webovej stránke Zásady používania súborov cookie (CA)

5. Zabezpečenie

Zaviazali sme sa k bezpečnosti osobných údajov. Prijímame primerané bezpečnostné opatrenia, aby sme obmedzili zneužívanie a neoprávnený prístup k osobným údajom. To zaisťuje, že k vašim údajom majú prístup iba nevyhnutné osoby, že prístup k údajom je chránený a naše bezpečnostné opatrenia sú pravidelne kontrolované.

Bezpečnostné opatrenia, ktoré používame, pozostávajú z:

  • DKIM, SPF, DMARC and other specific DNS settings
  • (START)TLS / SSL / DANE Encryption
  • HTTP Strict Transport Security and related Security Headers and Browser Policies
  • Website Hardening/Security Features
  • Security measures of hardware that contain, or process personal data.
  • Vulnerability Detection

6. Webové stránky tretích strán

Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa nevzťahuje na webové stránky tretích strán prepojené odkazmi na našich webových stránkach. Nemôžeme zaručiť, že tieto tretie strany budú s vašimi osobnými údajmi zaobchádzať spoľahlivo alebo bezpečne. Pred použitím týchto webových stránok vám odporúčame prečítať si vyhlásenia o ochrane osobných údajov týchto webových stránok.

7. Dodatky k tomuto vyhláseniu o ochrane osobných údajov

Vyhradzujeme si právo vykonať zmeny tohto vyhlásenia o ochrane osobných údajov. Odporúčame vám pravidelne si preštudovať toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov, aby ste boli informovaní o akýchkoľvek zmenách. Okrem toho vás budeme aktívne informovať, kdekoľvek to bude možné.

8. Prístup k vašim údajom a ich úprava

Ak máte otázky alebo chcete vedieť, aké osobné údaje o vás máme, kontaktujte nás. Uistite sa, že vždy jasne uvediete, kto ste, aby sme si mohli byť istí, že neupravíme ani nevymažeme žiadne údaje nesprávnej osoby. Požadované informácie poskytneme až po prijatí overiteľnej žiadosti spotrebiteľa. Môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

8.1 Pokiaľ ide o vaše osobné údaje, máte nasledujúce práva

  1. Môžete odoslať žiadosť o prístup k údajom, ktoré o vás spracúvame.
  2. Môžete požiadať o prehľad údajov, ktoré o vás spracúvame, v bežne používanom formáte.
  3. Môžete požiadať o opravu alebo vymazanie údajov, ak sú nesprávne alebo nie sú alebo už nie sú relevantné. Zmenené a doplnené informácie sa v prípade potreby postúpia tretím stranám, ktoré majú prístup k príslušným informáciám.
  4. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas, s výhradou zákonných alebo zmluvných obmedzení a primeraného oznámenia. Budete informovaní o dôsledkoch takéhoto výberu.
  5. Máte právo obrátiť sa s výzvou týkajúcou sa nedodržiavania predpisov PIPEDA na našu organizáciu a ak sa problém nevyrieši, na Úrad komisára pre ochranu osobných údajov Kanady.
  6. Jedinci so zmyslovým postihnutím, ktorý má právo prístupu k osobným informáciám podľa PIPEDA a ktorý požaduje ich prenos v alternatívnom formáte, poskytneme prístup v alternatívnom formáte, ak (a) verzia informácií už existuje v tomto formáte; alebo b) jeho konverzia do tohto formátu je primeraná a potrebná na to, aby jednotlivec mohol uplatňovať práva.

9. Deti

Naše webové stránky nie sú určené na prilákanie detí a naším cieľom nie je zhromažďovať osobné údaje od detí mladších ako vek súhlasu v krajine ich bydliska. Preto žiadame, aby nám deti mladšie ako súhlas neposkytli žiadne osobné údaje.

10. Kontaktné údaje

WEBWELL GROUP s.r.o.
Brekov 199, 066 01 Humenné
Slovensko
Webová stránka: https://www.nolimeo.com
E -mail: info@nolimeo.com

Telefónne číslo: +421948123878

11. Žiadosť o údaje

Pre najčastejšie zadávané žiadosti vám tiež ponúkame možnosť využiť náš formulár žiadosti o údaje

×

Vymenovali sme kontaktnú osobu pre zásady a postupy organizácie, na ktorú je možné zasielať sťažnosti alebo otázky:
WEBWELL GROUP s.r.o.
[email protected]

Príloha

WPML

WPML uses cookies to identify the visitor’s current language, the last visited language and the language of users who have logged in.

While you use the plugin, WPML will share data regarding the site through Installer. No data from the user itself will be shared.

WPML Translation Management

WPML Translation Management will send the email address and name of each manager and assigned translator as well as the content itself to Advanced Translation Editor and to the translation services which are used.

WPML String Translation

WPML String Translation will send all strings to WPML’s Advanced Translation Editor and to the translation services which are used.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tento web používa na zhromažďovanie záznamov o súhlase sadu Privacy Suite for WordPress od spoločnosti Complianz. Pre túto funkciu je vaša IP adresa anonymizovaná a uložená v našej databáze. Ďalšie informácie nájdete vo Vyhlásení o ochrane osobných údajov Complianz.

Burst Statistics

This website uses Burst Statistics, a Privacy-Friendly Statistics Tool to analyze visitor behavior. For this functionality we (this website) collect anonymized data, stored locally without sharing it with other parties. For more information, please read the Privacy Statement from Burst.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tento web používa na zhromažďovanie záznamov o súhlase sadu Privacy Suite for WordPress od spoločnosti Complianz. Pre túto funkciu je vaša IP adresa anonymizovaná a uložená v našej databáze. Ďalšie informácie nájdete vo Vyhlásení o ochrane osobných údajov Complianz.

WPML

WPML uses cookies to identify the visitor’s current language, the last visited language and the language of users who have logged in.

While you use the plugin, WPML will share data regarding the site through Installer. No data from the user itself will be shared.